Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

RUAS DEEP TISSUE MASSAGE

    To Ruas Deep Tissue είναι μια νέα τεχνική θεραπευτικού μασάζ, η οποία έχει πάρει το όνομά της από την Dianna Ruas. Πρόκειται για μια προχωρημένη θεραπεία για τον πόνο στην πλάτη και όχι ένα απλό θεραπευτικό μασάζ.

    Αυτή η μάλαξη σχεδιάστηκε για να δουλέψει κυρίως τη σπονδυλική στήλη, αν και είναι μάλαξη για όλο το σώμα. Δουλεύει με όλες τις περιοχές  που σχετίζονται με την σπονδυλική στήλη και τις περιοχές χαλάρωσης, τις φάλαγγες, τον λαιμό και τους ώμους, το πρόσωπο και τις πατούσες. Η αγωγή γίνεται σύμφωνα με το Σύστημα της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, την Παραδοσιακή Χειροπρακτική, την Τεχνική για Βαθιά Μάλαξη Ιστών και το Σύστημα με τις γυμνές πατούσες.

    Η Dianna Ruas δούλεψε και εξέλιξε την εν βάθει μάλαξη, στο σημείο της σπονδυλικής στήλης, αφού πρώτα γνώρισε από κοντά και εκπαιδεύτηκε σε όλες τις τεχνικές μάλαξης που υπάρχουν. Από προσωπική της εμπειρία με θεραπευτές του πόνου και σε συνδυασμό με θεραπείες και παθολογίες που έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια, κατέληξε στη συγκεκριμένη τεχνική η οποία χρησιμοποιείται ήδη σε όλον τον κόσμο και κυρίως στις ανατολικές χώρες, όπως η Κίνα. Εχει θεραπεύσει με επιτυχία ανθρώπους με ιδιαίτερα κινητικά προβλήματα κι έχει εκπαιδεύσει πολλούς θεραπευτές σε όλον τον κόσμο οι οποίοι σήμερα χρησιμοποιούν την τεχνική της.

    Η Dianna Ruas κατάγεται από τη Βραζιλία και ασχολείται επαγγελματικά με την υγεία, την ευεξία και τα Spa. Στον κλάδο αυτόν, έχει αναπτύξει τις δικές της μεθόδους ολιστικής προσέγγισης της υγείας και της ευεξίας Εχει σπουδάσει Κλινική Παθολογία, Κινέζικη, Θιβετιανή, Ινδική Ιατρική,  Αγιουρβέδα, Βελονισμό, Αισθητικό Βελονισμό, Ομοιοπαθητική,  Ηχοθεραπεία, Ομοιοπαθητική για ζώα, Παραδοσιακή Ιατρική των Ίνκας, των Αζτέκων και των Μάγια, Ιριδολογία, Μελισσοκομία, Οργανική Γεωργία, Βότανα, Μακροβιοτική Διατροφή. Είναι πιστοποιημένη και καταξιωμένη εκπαιδεύτρια μαλάξεων, Deep Tissue, Shiatsu,  Λεμφικό (το βραζιλιάνικο λεμφικό, το οποίο θεωρείται το καλύτερο), Χαλαρωτικό, Σουηδικό κλπ. Είναι πιστοποιημένη  ως Quality Manager στον τομέα της υγείας.

    Κορυφή